Teh kuning

  • China Tea Mengding Yellow Bud Chinese Yellow Tea

    Teh China Mengding Kuncup Kuning Teh Kuning Cina

    Kuncup kuning Mengding minangka salah sawijining teh kuning sing wujude kaya kuncup, diproduksi ing Gunung Mengding, Kutha Ya'an, Propinsi Sichuan. Gunung Mengding minangka daerah sing ngasilake teh sing misuwur kanthi macem-macem jinis. Ing taun-taun wiwitan Republik Tiongkok, tunas kuning umume diproduksi, lan Mengding tunas kuning dadi wakil teh Mengding. Ditulis manawa "Qinli mung ngerti Lushui, lan teh yaiku Mengshan Mountain". Bisa dingerteni manawa iklim lan lingkungan geografis sing unik ing Gunung Mengding minangka lingkungan sing paling apik kanggo tuwuh tèh tanpa polusi.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita