Teh putih

  • Green tea big Buddha 2021 new tea

    Teh ijo amba Buddha 2021 teh anyar

    Big Buddha Longjing diproduksi ing Xinchang County, Provinsi Zhejiang, kutha kelairan teh sing misuwur ing Tiongkok, lan umume disebar ing wilayah teh gunung sing dhuwur ing ndhuwur 400 meter ing sadhuwure segara. Produk kasebut digawe saka tunas lan godhong saka kebon teh sing ora ana polusi, sing disempurnakake kanthi teknik nyebar, de-penghijauan, nyebar, pangatusan, ayak lan mbentuk. Wujude warata lan mulus, landhep lan lurus, warnane ijo lan ijo, wangi tahan dawa, kanthi wangi anggrek sing cilik, lan rasane seger lan legi. Sup iku kuning lan ijo lan padhang. Sisih ngisor godhong alus lan padhang. Duwe rasa khas teh gunung.

  • Chinese Alpine Green Tea Tea Biluochun Tea

    Teh Hijau Alpine Tionghoa Teh Teh Biluochun

    Teh Biluochun misuwur wiwit Dinasti Sui lan Tang, kanthi sejarah luwih saka sewu. Iki minangka salah sawijining teh sing misuwur ing negara kita lan kalebu teh ijo. Legenda ujar manawa Kaisar Kangxi saka Dinasti Qing ngunjungi Suzhou ing sisih kidul lan menehi jeneng "Biluochun". Amarga lingkungan geografis sing unik ing Gunung Dongting, kembang kasebut terus-terusan sajrone musim, lan wit teh lan wit woh ditandur ing antarane, mula teh Biluochun duwe aroma kembang khusus.

  • Huo Shan Huang Ya China Yellow Tea

    Huo Shan Huang Ya China Teh Kuning

    Huoshan Yellow Bud minangka jinis teh kuning, umume diprodhuksi ing Desa Dongliuhe, Kota Mozitan, Kabupaten Huoshan, Provinsi Anhui, Dahuaping, Manshuihe, lan Jiugongshan ing Kutha Shangtu. Kuncup kuning Huoshan diwiwiti sadurunge Dinasti Tang. Jalur teh kompak, bentuke kaya ilat manuk, wernane emas, kanthi pekoe katon, sup iku wernane kuning-ijo, alus lan sugih, kanthi aroma kastanye.

  • Chinese Green Tea Flecha Quality White Tea Angie White Tea

    Teh Hijau Cina Flecha Kualitas Putih Teh Putih Angie Teh Putih

    Teh putih Anji kalebu teh ijo, salah siji saka enem teh utama ing China. Iki minangka lintang teh misuwur ing Zhejiang. Iki minangka produk indikasi geografis nasional lan kalebu teh sing "sensitif suhu sithik", kanthi ambang udakara 23 ° C. Produksi "teh putih" saka wit teh cendhak banget, biasane mung udakara sewulan. Wujude Teh putih Anji lurus lan rata, kaya anggrek; warnane ijo zamrud, lan pekoe katon; tunas godhong kaya emas sing ditapis nganggo sarung ijo lan panah perak ing njero, sing nyenengake banget.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita