Organik standar Kembang Jasmine Bud Kembang Segar Organik Mutiara mlathi alami ing kanthong teh

Katrangan singkat:

Jasmine kita, sing tekan standar bahan panganan, dipilih saka sing paling apik lan dikeringake kanthi alami tanpa proses kimia. Lavender garing bisa digunakake minangka teh kembang sing dadi pilihan sing apik banget kanggo perawatan kesehatan lan uga bisa digunakake ing ekstraksi minyak jasmine lan produksi sabun.


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng produk ing basa Inggris tunas jasmine garing
Jeneng produk ing basa Cina mo li hua
Jinis produk teh kembang
bahan produk kualitas dhuwur
pengepakan produk Kantong foil (zip zip), karton
Papan asal China, Daratan

Pengepakan & Pengiriman

Kanggo luwih aman keamanan barang sampeyan, kita nyedhiyakake kemasan profesional, ramah lingkungan, trep lan efisien. Saben detail bakal diwenehi perhatian.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita