Teh rock

  • Wuyi Narcissus Tea Famous Wuyi Rock Oolong Tea Shuixian Oolong tea

    Teh Wuyi Narcissus Terkenal Teh Wuyi Rock Oolong Teh Shuixian Oolong

    Wuyi Narcissus minangka Teh misuwur ing sejarah lan salah siji saka rong jinis Teh Oolong ing Fujian sisih lor. … Amarga lingkungan alam sing unik, Gunung Wuyi nambah kualitas narcissus kanthi bertahap. Saiki mahkota wit kasebut duwur lan godhonge amba lan kandel, lan bentuk teh plump lan kenceng kanthi warna sing sumunar. Sawise diseduh, wangi kasebut ngemot godhong anggrek lan warna supe jero. Jeruk tahan diseduh, lan sisih ngisor godhong kuning lan padhang karo cinnabar. Iki minangka harta karun tradisional teh wuyi rock.

  • Wuyi Cinnamon Quality Assurance Herbaceous Natural Healthy Wuyi Cinnamon Tea

    Jaminan Mutu Kayu Manis Wuyi Teh Teh Kayu Wuyi Sehat Sehat

    Karakteristik lan kauntungan paling gedhe saka Wuyi Cinnamon yaiku aroma sing tajam lan wangi unik. Kayu manis, uga dikenal kanthi jeneng Yugui, asale saka Puncak Mazhen Gunung Wuyi, utawa Rock Huiyuan. Nanging ora preduli, teh iki pancen kalebu spesies wit asli ing Wuyi. Teh kayu manis ditemokake luwih saka satus taun kepungkur.

  • Tieguanyin Chinese Brand Organic Loose First Grade Health And Silm Top Sale Tieguanyin Wholesale

    Tieguanyin Merek Tiongkok Merek Organisasi Kelas Kesehatan Long Silm, Grosir Grosir Tieguanyin

    "Tieguanyin" ora mung jeneng teh, nanging uga jeneng spesies teh. Teh tieguanyin ana ing antarane teh ijo lan teh ireng. Iki teh semi-fermentasi. Tieguanyin duwe "sajak guanyin" sing unik kanthi wangi sing jelas lan sajak elegan. Wis anggrek alami sawise diseduh. Wangi, rasane murni lan kuwat, wangi tahan lama, lan duwe reputasi "pitung gelembung kanthi aroma wangi". … Tieguanyin ngemot asam amino, vitamin, mineral, polifenol teh lan alkaloid sing akeh, duwe macem-macem nutrisi lan bahan-bahan obat, lan duwe fungsi pengawetan kesehatan lan perawatan kesehatan.

  • Tea Puer Tea Yunnan Pu’Er Tea Organic Pu-erh Tea Organic Sheng Puer Cake

    Teh Puer Teh Yunnan Pu'Er Teh Organik Pu-erh Teh Organik Sheng Puer Kue

    Teh mateng Pu'er yaiku teh sing digawe saka Yunnan, ijo godhong garing garing srengenge minangka bahan baku lan diproses liwat proses kayata fermentasi. Wernane warna kuning, rasane murni lan wangi tuwa sing khas. Teh mateng Pu'er asipat entheng lan nduweni fungsi kesehatan kayata menehi nutrisi lambung, nglindhungi weteng, anget weteng, nyuda lipid getih, lan ngilangi bobot awak.

  • The Best Organic Natural Pu’er Tea For Reducing Fire And Nourishing Stomach

    Teh Pu'er Alami Organik Paling Apik Kanggo Nyuda Geni lan Weteng Nutrisi

    Teh mentah Pu'er nuduhake macem-macem godhong teh Yunnan (Bingcha, Brick Tea, Tuocha, Dragon Ball). Pu'er lair ing alas gunung subtropis lan tropis ing dhuwure 1,200 nganti 1.400 meter. Uga disebar ing sisih lor Vietnam, Thailand, Myanmar, lan India.

  • Liubao Tea High Grade OEM 100% Nature Congou Black Tea Leaf Fresh

    Teh Liubao Kelas Tinggi OEM 100% Daun Teh Ireng Segar Alam

    Teh Liubao minangka teh post-fermentasi, kalebu kategori teh peteng. Asale saka Liubao Township, Cangwu County, Wuzhou City, Guangxi. Godhong kasebut minangka bahan baku, diproses miturut proses tartamtu, lan minangka teh ireng kanthi karakteristik kualitas unik. Secara historis, iki minangka "teh Cina sing didol dening wong Tionghoa jaban rangkah", umume didol ing Guangdong, Guangdong, Hong Kong, Macao lan Asia Tenggara. Kanthi pangembangan industri, industri iki saya suwe saya dikenal.

  • Phoenix Dan Cong High Grade OEM 100% Nature Congou Black Tea Leaf Fresh

    Phoenix Dan Cong Kelas Tinggi OEM 100% Daun Teh Ireng Segar Alam

    Jeneng Phoenix Dancong apik, nanging cara menehi jeneng iku gampang banget. Phoenix minangka jeneng papan, Dancong tegese milih lan gawe saka wit teh. Sing diarani Shan Cong sejatine minangka tanduran sing apik banget sing dipilih saka klompok wit teh kanthi generasi tani teh ing Gunung Fenghuang. Prinsip pilihane yaiku kanggo nggatekake karakteristik kualitas, utamane kekhasan aroma, fokus karo kualitas lan dudu bobot. Iki minangka wujud embrio saka ngembangake wit teh. Cara asli milih tanduran teh sing apik bisa diarani metode milih sipat khas.

  • Chinese wholesale for Dongding Oolong

    Grosir Cina kanggo Dongding Oolong

    Teh Dongding oolong, umume diarani teh Dongding, yaiku teh sing misuwur ing Taiwan. Teh Dongding oolong minangka jinis teh Taiwan Baozhong. Sing diarani "teh baozhong" jenenge saka Anxi, Fujian. Toko teh lokal adol teh kanthi rong kertas bermata mentah persegi, ing njero lan ing njaba dicocogake, lan 4 ekor teh dilebokake ing tas persegi panjang, lan ing njaba tas ditutupi tandha garis teh, lan banjur didol nganggo tas, sing diarani "winih tas." . Teh Baozhong Taiwan yaiku teh sing difermentasi kanthi entheng utawa moderat, uga dikenal kanthi jeneng "Teh Wangi Oolong".

  • Da Hong Pao Tea for Chinese tea

    Teh Da Hong Pao kanggo teh Cina

    Dahongpao, diproduksi ing Gunung Wuyi, Fujian, kalebu teh Oolong kanthi kualitas apik. Teh khas Cina khusus. Wujude dirajut kenceng, warnane ijo lan coklat, lan sup iku oranye lan kuning padhang sawise diseduh, lan godhonge abang lan ijo. Fitur sing paling apik ing kualitas yaiku wangi sing sugih kanthi wangi anggrek, wangi sing dawa lan awet, lan "sajak rock" sing jelas.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita