Produk

  • Steamed green green tea

    Teh ijo ijo sing dikukus

    Wektu nggawe teh : 3 menit
    Proses anyar ngukus tèh ijo tetep duwe klorofil, protein, asam amino, zat aromatik lan isine liyane, wujud karakteristik "telung ijo lan siji adhem", yaiku warna ijo, warna sup ijo cahya, dhasar godhong ijo; Sup teh rasane seger lan alus, kanthi ambune rumput laut sega kacang utawa kastanye.

  • Orchid tea

    Teh anggrek

    Wektu nggawe teh : 3 menit

     

  • Osmanthus tea

    Teh Osmanthus

    1. Wewangian teh osmanthus sing sugih bisa ngatasi emosi sing tegang. Ngombe teh osmanthus bisa ngimbangi sistem saraf lan nyegerake otak. 2. Copot ambegan ora enak Teh Osmanthus duwe ambune sing nyenengake, lan polifenol teh sing ana ing teh bisa larut lemak, ngilangake ambu ing cangkem, asring ngombe teh osmanthus bisa ambegan ambegan, supaya masarakat kebak wangi. 3. Mungkasi batuk lan nyuda klempit Teh osmanthus sing wangi manis ngemot zat aromatik, bisa ngencerake plutum, ningkatake disk ...
  • Matcha

    Matcha

    Wektu nggawe teh : 3 menit
    Matcha, uga dikenal minangka teh pungkasan, diwiwiti saka Dinasti Sui lan Tang saka China. Cara kasebut yaiku nglumpukake godhong teh enom ing musim semi, kukus, lan jadikan teh jajan (yaiku klompok teh) kanggo dijaga. Nalika wayahe mangan, jajan jajan dipanggang lan garing ing geni. Sawise iku, bubuk banjur bubuk karo pabrik watu alami. Banjur diwutahake menyang mangkuk teh lan disiram nganggo banyu sing umob, lan teh ing mangkuk diaduk kabeh nganggo pita teh supaya bisa ngasilake borting.

  • High Quality Gardenia tea Chinese Healthy Tea

    Teh Gardenia Berkualitas Tinggi Teh Sehat Cina

    ● 100% Herb Bahan Murni lan Kualitas Tinggi, kembang wis lengkap, warnane alami, rasane unik, lan aroma wangi.
    ● Tangan sing dipilih kanthi tliti lan cukup resik, nyerep esen alami, akeh nutrisi lan wangi.
    ● Digunakake kanthi wiyar ing wewangian kosmetik, cocog kanggo rendhem banyu, bubur, adus bayi lan minyak wangi kembang.
    ● Kanthi godhong ijo sing mengkilat lan kembang musim panas putih sing wangi banget, umume digunakake ing kebon ing iklim sing sedheng lan subtropis, lan minangka tanaman kebon ing wilayah sing sedheng.
    ● Akeh macem-macem jinis sing dikembangake kanggo hortikultura, kanthi bentuk sing thukul, lan thukul lan dawa, bisa uga akeh mupangat sing bisa diduweni kalebu ing panganan.

  • OEM UK Organic Instant Peach Oolong Tea Flavors Pearl Milk Bubble Tea Raw Material Materials Ingredient for Milk Tea

    OEM UK Organik Persik Oolong Teh Rasa Bahan Susu Mutiara Gelembung Bahan Bahan Baku Bahan-bahan kanggo Teh Susu

    Teh Peach oolong minangka gabungan saka godhong teh oolong lan woh persik garing alami. Sampeyan bisa nemokake potongan persik garing sing nyata. Rasa teh oolong cocog karo rasa enak lan aroma peach sing enak.

  • Standard organic Dried Fresh Jasmine Bud Flower Top Natural jasmine pearls in tea bags

    Organik standar Kembang Jasmine Bud Kembang Segar Organik Mutiara mlathi alami ing kanthong teh

    Jasmine kita, sing tekan standar bahan panganan, dipilih saka sing paling apik lan dikeringake kanthi alami tanpa proses kimia. Lavender garing bisa digunakake minangka teh kembang sing dadi pilihan sing apik banget kanggo perawatan kesehatan lan uga bisa digunakake ing ekstraksi minyak jasmine lan produksi sabun.

  • Best seller Saudi Arabia tea pot coffee kettle camping enamel kettle

    Paling laris Arab Saudi teko teko kopi ketel enamel

    Jinis: Ketel Banyu
    Bahan: logam
    Jinis Logam: Besi Cor
    Sertifikasi: CE / EU, CIQ, Eec, LFGB
    Fitur: Berkelanjutan, Simpenan
    Papan Asal: Zhejiang, China

  • Tea Mee Tea 41022 Best Selling Classic Bubble Green Tea Chun Mee Tea 41022

    Teh Mee Teh 41022 Jual Teh Gelembung Klasik Teh Hijau Chun Mee Teh 41022

    Tipe Produk: Teh Hijau
    Tipe: Teh Chunmee
    Umur: 2 - 3 Taun
    Gaya: Teh Loose
    Jinis pangolahan: Goreng
    Kemasan: Tas, Kothak, Akeh, Kaleng (Tin), Kemasan Hadiah, Paket Vakum
    Khusus: Teh Kesehatan, SLIMMING TEA
    Sertifikasi: HACCP, ISO, QS

  • Ctc Black Tea High-Land Ecological Best Quality Ctc Tea

    Ctc Teh Ireng Kualitas Tinggi Ekonomi Ctc Lahan Tinggi

    Tipe Produk: Teh Ireng, Teh Ireng
    Umur: Anyar
    Jinis pangolahan: Fermentasi dobel
    Khusus: Teh Kesehatan, Teh Organik
    Kemasan: Tas, botol, Kothak, Akeh, Kaleng (Tin), Piala, Kemasan Hadiah, Jar Mason, Sachet, Paket Vakum
    Sertifikasi: HACCP, ISO, QS
    Kelas: TOP

  • Chinese Alpine Green Tea JianDe Bao Green Tea Spring Tea

    Teh Hijau Alpine Cina JianDe Bao Teh Hijau Musim Semi

    Jiande Bucha, uga dikenal kanthi jeneng Yanzhou Bucha, minangka tèh ijo empon-empon panggang kaya orkid. Diproduksi ing pegunungan lan jurang Meicheng lan Sandu, Kota Jiande (jaman biyen dikenal karo Yanzhou), Kota Hangzhou, Provinsi Zhejiang. Teh Jiande Bao dikembangake ing taun 1870, lan metode produksi asale saka Teh Sichuan Mengding lan Teh Anhui Huangya, asline kalebu ing Huangtu

  • Chinese Alpine Green Tea Yongxi Huoqing Green tea

    Teh Hijau Alpine Cina Yongxi Huoqing Teh ijo

    Yongxi Huoqing, sawijining spesialisasi Kabupaten Jing, Provinsi Anhui, minangka indikasi geografis produk pertanian nasional. Yongxi Huoqing kalebu teh mutiara kanthi sejarah produksi luwih saka 500 taun. Biyen dadi teh pajeg ing kabeh dinasti. Pabrik iki diproduksi ing Fengkeng, Pankeng lan Gunung Shijingkeng Wantou, 70 kilometer sisih wétan kutha Kabupaten Jingxian, Provinsi Anhui. Yongxi Huoqing nduweni tampilan sing unik lan apik, kanthi biji sing alus lan abot, ijo peteng lan mengkilap, lan ditutupi perak.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita