OEM UK Organik Persik Oolong Teh Rasa Bahan Susu Mutiara Gelembung Bahan Bahan Baku Bahan-bahan kanggo Teh Susu

Katrangan singkat:

Teh Peach oolong minangka gabungan saka godhong teh oolong lan woh persik garing alami. Sampeyan bisa nemokake potongan persik garing sing nyata. Rasa teh oolong cocog karo rasa enak lan aroma peach sing enak.


Detail Produk

Tag Produk

1> Teh Peach Oolong - Bahan-bahan Teh Gelembung Khusus;
2> Bahan Baku Organik 100%, Rasa Kelas Tinggi sing Diimpor;
3> Pasokan Langsung Mbentuk Facotry Kita;

Perusahaan kami minangka basis produksi profesional saka macem-macem teh China, produk ginseng, aksesoris teh, jamu lan hadiah promosi. Minangka salah sawijining produsen paling gedhe ing China, kami duwe spesialisasi teh organik, teh ijo, teh ireng, teh oolong, teh putih, teh Puer, teh melati, teh mekar, teh kembang, teh campuran, tas teh, aksesoris teh, ginseng panax produk, hadiah lan liya-liyane.

OEM UK Organic Instant Peach Oolong Tea Flavors Pearl Milk Bubble Tea Raw Material Materials Ingredient for Milk Tea
OEM UK Organic Instant Peach Oolong Tea Flavors Pearl Milk Bubble Tea Raw Material Materials Ingredient for Milk Tea

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita