10 Panganggoan Top Teh sing Sampeyan Ora Ngerti

Panganggone teh umume minangka wedang, yaiku wedang sing apik banget kanthi warna, aroma lan rasa. Godhong teh sing wis diseduh uga migunani banget.

Sawetara panggunaan saiki dikenalake kaya ing ngisor iki:

1. endhog teh godhok.

Ana sing nggunakake godhong teh diseduh kanggo nggodhok, lan sawetara nggunakake bubuk teh. Sing paling apik yaiku nggunakake Teh Ireng. Teh ireng biasa murah, lan godhong teh rebus duwe warna endhog rosy lan rasane enak. Kunci endhog teh sing digodhog yaiku nggodhog endhog dhisik, pecah cangkang endhog kanthi entheng, banjur lebokake godhong teh ing banyu lan terus godhog supaya teh luwih enak.

2. Nggawe bantal teh.

Aja mbuwang godhong teh sing wis digunakake, disebar ing papan kayu banjur garing, banjur kumpulake, sing bisa digunakake minangka inti bantal. Ditulis manawa amarga teh asipat asri, bantal teh bisa nyegerake pikiran lan nambah katrampilan mikir.

3. Ngusir nyamuk.

Pangatusan godhong teh sing digunakake lan surem nalika surup nalika musim panas bisa ngusir nyamuk. Efek sing padha karo koil lemut lan pancen ora bahaya kanggo awak manungsa.

4. Mbantu pangembangan lan reproduksi kembang lan tanduran.

Godhong teh sing diseduh isih duwe nutrisi kayata uyah lan karbohidrat anorganik, sing bisa mbantu tuwuh lan reproduksi kembang lan tanduran yen ditumpuk ing kembang utawa pot.

5. Sterilisasi lan perawatan sikil atlit.

Teh kasebut ngemot pirang-pirang tanin, sing duweni efek bakteri sing kuat, lan efektif banget kanggo bakteri filamen sing nyebabake sikil atlet. Mula, masarakat sing nandhang beriberi, nggodhog tèh dadi jus kenthel saben wengi kanggo ngumbah sikile, lan bakal suwe saya suwe. Nanging, kudu terus tekun nggawe teh kanggo ngumbah sikil, lan ora bakal menehi pengaruh sing signifikan ing wektu sing cendhak. Lan luwih becik nggunakake teh ijo, teh ireng sing difermentasi, isi tanin luwih sithik.

6. Ngilangi ambegan ala.

Teh duwe efek astringen sing kuat. Yen sampeyan godhong teh ing cangkeme sok-sok, sampeyan bisa ngilangi ambegan ora enak. Nggunakake teh sing kuwat kanggo nyukur asring duwe efek sing padha. Yen sampeyan ora trampil ngombe teh, sampeyan bisa ngrendhem teh banjur nahan ing cangkeme kanggo nyuda rasa pait lan duwe efek tartamtu.

7. Sampeyan bisa ngrawat rambut.

Banyu teh bisa ngilangi rereget lan grease, mula sawise ngumbah rambut, wisuh nganggo banyu teh supaya rambut ireng, alus lan mengkilap. Kajaba iku, teh ora ngemot agen kimia lan ora bakal ngrusak rambut lan kulit.

8. Cuci klambi sutra.

Sandhangan sutra paling wedi karo deterjen kimia. Yen godhong teh sing direndhem digunakake kanggo nggodhog banyu kanggo ngumbah sandhangan sutra, warna lan lilin asli bisa disimpen kanthi padhang kaya sing anyar. Ngumbah klambi sing digawe saka serat nilon duwe efek sing padha.

9. Usap godhong teh sing digunakake ing kaca, kaca lan jendhela kaca, perabotan, pita perekat, sepatu kulit lendhut, lan sandhangan peteng.

10. Ana gondho iwak ing piranti kasebut.

Lebokake godhong teh sampah ing njero lan masak sawetara menit kanggo nyingkirake ambune hanyir. Kasunyatane, panggunaan teh luwih akeh tinimbang iki, yen krasa cocog, bisa digunakake minangka sampah. Muga-muga wangsulan iki ora bakal nguciwani sampeyan!

Sesanti kita

Visi kita ngidini kabeh wong bisa ngombe secangkir teh Cina!

Kanggo kesehatan manungsa, kita mesthi nyengkuyung sikap urip organik, lan setya dadi panyengkuyung lan pimpinan teas organik.

Perusahaan kita

Perusahaan iki fokus ing produksi lan ekspor teh sing disertifikasi sacara organik saka Uni Eropa lan Departemen Pertanian AS, teh Cina standar Eropa lan set teh Kungfu kanthi karakteristik Tiongkok.

Ana kedadeyan sing apik tenan

Ayo miwiti ngomong babagan proyek sampeyan!


Wektu kiriman: Sep-23-2021
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita