Tujuane ngundakake panci lan peran teko

Tujuan kanggo nggedhekake panci ora mung supaya teko luwih mengkilat lan endah, nanging uga amarga pot lempung (utawa watu watu) dhewe duwe karakteristik kualitas adsorbing teh. Mula, teko sing dikelola kanthi bener bisa luwih efektif "ngrewangi teh".

Ngunggahake pariuk kaya nandur tanduran wiji, lan cara ngundurake pot kanthi ngetokake bibit bisa uga efektif sawetara wektu, tanpa alami. Mung kanthi sabar lan perawatan ing dina kerja, lan pancen ora cepet-cepet, sampeyan bisa nuduhake upaya kanthi teko.

1. Pangopènan pot anyar Sadurunge pot anyar digunakake, sawetara perawatan kudu rampung. Iki kaya upacara peluncuran gedhe sing kudu dianakake sawise kapal dibangun lan sadurunge lelayaran. Ana rong jinis metode pamrosesan panci anyar sing saiki luwih dikenal, sing siji kalebu sing tradisional, lan liyane sing liyane.

1. Kanthi gaya tradisional, jupuk pot lan sakabeheng sak tenane tanpa ambune. Isi pot karo banyu, jerone banyu bisa luwih saka 2 cm ing sadhuwure teko, banjur lebokake teko sing mentas dituku. Banjur alon-alon panas nganggo geni sing adhem. Nalika banyune umob, tambahkan godhong teh sing akeh sing wis dipanggang ing geni sing panas lan masak udakara 3 menit.

Banjur, jupuk godhong teh sing wis diseduh, lan terus godhok ing geni sing suwene 30 menit. Copot teko, pasang ing panggonan sing garing lan ora ana ambu, banjur wenehake teko garing kanthi alami ing iyub-iyub.

Nanging, sawetara wong ngilangi langkah nyelehake godhong teh lan mung nggodhok pot anyar kanthi banyu resik. Minangka sing luwih apik tinimbang sing asor, ora mesthi adhedhasar preferensi pribadi.

Cekakipun, tujuan utama kalorone yaiku supaya bubuk ing pori-pori awak pot, ngilangi bau, kotoran lan lapisan lilin tipis ing permukaan awak pot.

2. Cara sederhana Pertama, isi pot lempung nganggo banyu adhem, isi banyu anget sawise diwutahake, lan iseni banyu umob kaping telu sawise banyu anget diwutahake. Yaiku, kanthi nambah suhu banyu kanthi bertahap, bubuk ing pori-pori awak pot wis entek. Sanalika, jupuk sikat untu cilik. Rendhem ing banyu panas suwene 3 menit. Nalika sikat sikat sikat gigi, lebokake pasta gigi lan sikat njerone njero njaban njaban panci lempung sapisan.

Sawise sawetara prosedur kasebut, bau sing ora enak lan lunyu saka pot anyar bisa dicopot.

https://www.mokuntrade.com/best-seller-saudi-arabia-tea-pot-coffee-kettle-camping-enamel-kettle-product/

 

Paling laris Arab Saudi teko teko kopi ketel enamel

Pungkasane, mbilas njero lan njaba pot anyar karo banyu sing umob.

Sawise "upacara peluncuran" sing hebat iki, panci anyar bisa "diluncurake" kanthi resmi. Pancen nyenengake yen duwe pot sing apik, nanging yen sampeyan ora ngerti carane njaga pot utawa cara pangopènan ora cocog, sampeyan bakal duwe pot sing ora ana gunane.

Dadi manawa sampeyan duwe pot sing misuwur, panci antik, utawa teko modern kanthi gaya sing menang, sampeyan mung bisa ngendelake perawatan sing ati-ati ing dina kerja supaya pot cinta sampeyan katon kaya "Liangju ketemu Bole" lan ngetokake kelembapane dhewe.

Kekerasan teko swara beda-beda gumantung karo suhu tembak. Mula saka iku, swarane teko uga bisa dipérang dadi kerusuhan utawa kerusuhan.

Ora ana standar tartamtu manawa swarane crisper utawa muddy luwih apik.

https://www.mokuntrade.com/enamelwares/

Nanging: Miturut umume para petani, panci kanthi swarane renyah luwih cocog kanggo diseduh teh kanthi ambu sing lembut lan empuk (kayata teh mentah);
Panci kanthi swara luwih surem cocog kanggo nggawe teh panas kanthi fermentasi abot lan rasa kurang.

Cara mbedakake swarane pot yaiku nyelehake teko ing telapak tangan kiwa lan nglatih awak kanthi entheng nganggo driji kanan.

Siji titik sing kudu ditekanake ing kene yaiku lempung Yixing ngemot komponen kuarsa, mula sawise nggawe teko, sampeyan bisa ndeleng cahya emas sing sethithik nalika dilebokake ing sangisore cahya, yaiku fitur sing ora duwe lempung liyane. Uga, dhasar panci alus lan rapi, lan tandhane kudu rapi.

Biasane pot bakal paling ora ana loro utawa luwih segel, umume ing sisih ngisor, tutup utawa gagang pot.

Praktisitas pot Saliyane pot sing apik sing katon apik lan apik banget, sing paling penting yaiku kualitas panggunaan. Kanthi tembung liyane, kepraktisan ing panci teh.

tea pot

Ngombe teh lan nonton panci ora mung kesenengan urip, nanging uga seni urip.

Tugas lan fungsi teko sing penting yaiku nuduhake warna lan wewangen godhong teh.

Mula, nalika tuku teko, ora mung kudu fokus marang aspek langka lan larang regane, nanging uga fokus marang kepraktisane. Soal kepraktisan bisa dibahas saka rong aspek, siji yaiku jinis teko, lan liyane ukurane teko.

1. Jinis-jinis teko Sawetara wong duwe spesialisasi nglumpukake macem-macem jinis teko, sing dianggep minangka barang antik. Mula, yen umure luwih dawa teko, regane saya dhuwur; kapindho, rega teko asale saka master terkenal, lan regane uga beda-beda. Nalika tuku teko, manawa anyar utawa sing lawas, luwih dhisik kudu ngukur kemampuan finansial pribadi sadurunge njupuk keputusan. Teko umume dipérang dadi produk porselin lan produk tembikar, kalorone duwe ciri khas dhewe-dhewe. Teko porselen cocok kanggo ngungkapake aroma lan asring digunakake kanggo nggawe teh fermentasi (teh mentah), lan teko keramik cocok kanggo ngutarakake rasa, lan asring digunakake kanggo nggawe teh fermentasi abot (Teh panas).

2. Ukuran teko Kapasitas teko beda, sing cilik mung cangkir cilik, lan khusus kanggo ngombe pribadi: sing luwih gedhe duwe puluhan cangkir cilik, sing bisa digunakake kanggo puluhan wong kanggo ngombe bebarengan. Mula, nalika tuku teko, priksa manawa ukurane miturut panggunaan pribadi lan kanca. Yen ora, teko cilik banget, akeh banget pengunjung, lan kasep kanggo ngombe: ora sopan kanggo ngrawat tamu. Kosok baline, yen teko gedhe banget lan kurang banget tamu, mula ora sopan kanggo meksa para tamu.

Rekomendasi sawetara teko panas kanthi adol paling dhuwur ing taun 2020

QQ图片20210913111241

Ing taun-taun pungkasan, kanthi penting budaya tradisional lan nyebarake kebiasaan ngombe teh, masarakat saya nggatekake gaya, kualitas lan seni pot kanggo ngombe teh.

Gunakake teko sing apik kanggo nggawe teh sing paling apik, sing cocog kanggo mangan ngombe. Nggawe teh lan ngombe teh minangka acara elegan sing nyenengake lan nyenengake dhewe. Iki uga minangka seni urip lan rasa seneng urip, sing bisa nambah keanggunan kanggo urip sing sibuk.

Ngicipi teh dhewe bisa nyelehake ing swasana santai lan tenang;

Ngicipi teh karo kanca telu utawa lima: sampeyan bisa ngobrol ing saindenging jagad, lan malah lali apa bengi lan wengi iki. Iki uga minangka negara paling dhuwur ing "tamu ing wayah wengi sing adhem kaya anggur".

KAMI

Dijupuk tangan

Ora ono polusi

Layanan Sampurna

Ningkatake rantai pasokan lan pengalaman penjualan sing sugih njamin layanan kanggo klien.

Terobosan teknologi

haswon "penghargaan inovasi teknologi paling apik" ing Festival Brand China kaping wolu "

Pengalaman sing sugih

Perusahaan kami Teh Ireng diproduksi kanthi 247 ton kanthi penjualan USD 5.000.000

Ing wiwitan peradaban manungsa, perkakas minangka bagean sing penting banget tumrap uripe manungsa. Sawise pirang-pirang ewu taun, kanthi kemajuan peradaban manungsa, kita tetep nggawe kontaner iki luwih apik, praktis lan alus

.........

Teknologi
%
Pangembangan
%
Strategi
%

Wektu kiriman: Jul-13-2021
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita