Warta

  • Different functions of the six most important teas

    Fungsi sing beda kanggo enem teh sing paling penting

    Jinis godhong teh bisa dipérang dadi enem kategori: tèh ireng, tèh ijo, tèh putih, tèh kuning, tèh oolong-tèh lan tèh ireng, gumantung saka tingkat fermentasi. Macem-macem teh duwe fungsi perawatan kesehatan sing beda. Ayo goleki macem-macem fungsi ...
    Waca liyane
  • Six biggest benefits of drinking tea that you didn’t know

    Enem mupangat paling gedhe kanggo ngombe teh sing sampeyan ora ngerti

    Lumrah yen ngombe teh sajrone urip. Akeh wong sing nganggep teh minangka hobi, apamaneh para wong tuwa seneng ngombe teh. Kabeh wong ngerti, mula saben dina ngombe teh kanggo ngerteni apa teh. Iku apik? Dadi, apa ora cocog yen masarakat ngombe teh? Editor ing ngisor iki bakal ...
    Waca liyane
  • Top 10 Uses of Tea You Don’t Know

    10 Panganggoan Top Teh sing Sampeyan Ora Ngerti

    Panganggone teh umume minangka wedang, yaiku wedang sing apik banget kanthi warna, aroma lan rasa. Godhong teh sing wis diseduh uga migunani banget. Sawetara panggunaan kasebut saiki dikenalake kaya ing ngisor iki: 1. endhog teh godhok. Sawetara nggunakake godhong teh diseduh kanggo ...
    Waca liyane
  • The purpose of raising pots and the role of teapots

    Tujuane ngundakake panci lan peran teko

    Tujuan kanggo nggedhekake panci ora mung supaya teko luwih mengkilat lan endah, nanging uga amarga pot lempung (utawa watu watu) dhewe duwe karakteristik kualitas adsorbing teh. Mula, teko sing dikelola kanthi bener bisa luwih efektif "ngrewangi teh". Ngunggahake pot ...
    Waca liyane
  • The benefits of drinking green tea

    Mupangate ngombe teh ijo

    Teh ijo minangka teh sing digawe tanpa fermentasi, sing njaga zat alami godhong seger lan akeh nutrisi. Teh ijo digawe ngukus, nggoreng lan nggaringake godhong wit teh. Iki minangka salah sawijining omben-omben sing paling populer ing saindenging jagad lan nduweni sejarah ewonan taun. L ...
    Waca liyane
  • The benefits of drinking black tea

    Mupangate ngombe teh ireng

    Penyayang teh sing seneng teh ireng kudu ngerti yen teh ireng difermentasi lan dipanggang, lan rasane entheng lan rasa alus. Para ahli ujar manawa ana akeh mupangate ngombe teh ireng. Contone, mupangate para wanita sing asring ngombe teh ireng yaiku bisa main kecantikan lan ...
    Waca liyane
  • The Chinese tea culture

    Budaya teh Cina

    Desa Shuige dununge ana ing Hoshupian, ing sisih lor mangulon saka Kutha Baimu, wewatesan karo Distrik Jinhua Wucheng ing sisih kulon. Houshupian asline Townhu Township, sing diarani "Houmu" utawa "Muhoushu" ing jaman kuno. Ing taun 1992, iki digabung menyang Baimu Township sawise ...
    Waca liyane
  • [Copy] How to brew the perfect cup of tea

    [Salin] Cara nggawe secangkir teh sing sampurna

    Rasane ayem lan santai nalika ngombe teh? Ngombe teh ora mung budaya diet tradisional, nanging uga duwe pengaruh tartamtu kanggo ngilangi radikal bebas amarga ngemot macem-macem zat antioksidan lan nutrisi antioksidan. Mula, ngombe teh uga mbantu ...
    Waca liyane
  • [Copy] Chinese Tea Culture and History

    [Salin] Budaya lan Sejarah Tiongkok

    Sejarah Teh Tiongkok Sejarah teh Cina minangka crita refinement sing dawa lan bertahap. Generasi petani lan produsen nyempurnakake cara nggawe teh Cina, lan variasi regional sing unik. Milih Daun Teh ...
    Waca liyane
  • [Copy] Yixing Black Tea

    [Salin] Teh Ireng Yixing

    Akeh wong sing lunga menyang Yixing kanggo tuku pot teh Zisha sing terkenal ing kana. Lan ing kana dheweke bakal bisa nemokake teh, Teh Ireng Yixing. Ya, Ngiring kondhang saka Teh Pot Yisha Zisha, Teh Ireng Yixing cukup misuwur. Nanging pancen teh sing enak, amarga akeh ...
    Waca liyane
  • Yixing Black Tea

    Teh Ireng Yixing

    Akeh wong sing lunga menyang Yixing kanggo tuku pot teh Zisha sing terkenal ing kana. Lan ing kana dheweke bakal bisa nemokake teh, Teh Ireng Yixing. Ya, Ngiring kondhang saka Teh Pot Yisha Zisha, Teh Ireng Yixing cukup misuwur. Nanging pancen teh sing enak, amarga akeh ...
    Waca liyane
  • Chinese Tea Culture and History

    Budaya lan Sejarah Teh Tionghoa

    Sejarah Teh Tiongkok Sejarah teh Cina minangka crita refinement sing dawa lan bertahap. Generasi petani lan produsen nyempurnakake cara nggawe teh Cina, lan variasi regional sing unik. Milih Daun Teh ...
    Waca liyane
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita