Ketel Enamel Wisel Enamel Berkualitas Tinggi Ketel Wisel Enamel Kompor 2.2L Kompor

Katrangan singkat:

Jinis: Ketel Banyu
Mangsa: Kabeh-Musim
Gaya Desain: Mewah Morden
Fitur: DIY, Customized, Dekorasi, Hadiah
Logo: Logo khusus
Jeneng: Ketel enamel
Bahan: Baja karbon kanthi lapisan enamel
Kapasitas: 0.8 1.2 1.5 2.0 2.5

 


Detail Produk

Tag Produk

kauntungan

1. Resik lan higienis, ora ana komponen logam.
2. Iki luwih gampang dibersihake tinimbang peralatan dapur saka bahan liyane, lan bakal diresiki nganggo siji lap, lan ora bakal karat utawa ora ireng.
3. Relatif karo pot utawa pot stainless steel. Enamel / enamel relatif stabil ing kimia lan ora bakal nyawiji senyawa tartamtu (kayata mangan, kromium lan unsur mbebayani liyane) ing suhu dhuwur kanggo nyegah panggunaan manungsa.
4. Nduwe rasa budaya lan nilai apresiasi seni sing luhur.

Pangopènan enamel

1. Sadurunge digunakake 1. Panci utawa pot enamel sing nembe dituku aja suwe direndhem ing banyu. Umume, wisuh lan rendhem nganti 1-2 menit. Sawise diresiki, tulung usapen ujung nganti garing supaya ora teyeng.
2. Nalika pisanan nggunakake pot utawa pot pot enamel, aja panas kanthi banyu adhem kanthi cepet, supaya bisa nyuda umur layanan.
2. Dienggo 1. Mangga nambah banyu lan cairan sadurunge dadi panas, lan aja godhok sup nganti garing nalika digunakake!
2. Nalika nggunakake pot enamel, coba aja nggunakake spatula logam, sendok, lsp.
3. Enamel minangka produk sing ringkih, mula ora dibuwang kanthi keras supaya ora ngilangi porselen.
4. Enamel / enamel ora gampang dadi ireng miturut panggunaan normal. Yen wis kobong dadi ireng, cukup usap nganggo bantalan lan deterjen.
5. Enamel bisa digunakake ing kompor gas, kompor induksi, lan kompor gas alam, nanging ora ing oven microwave.
3. Sawise digunakake, jaga garing lan bersih sawise digunakake, lan resiki gagang lan pot terus-terusan supaya ora ana reregetan sing wangkal.

Bahan sing dipilih kanthi ketat, saben proses dikontrol ketat dening staf kontrol kualitas, bakal dadi pot enamel sing alus lan alus ing ngarep sampeyan. Teh sore ing omah, tambahkan garis pemandangan sing apik ing pawon utawa ruang tamu, kanca hadiah minangka pilihan sing apik, bisa uga sampeyan entuk wektu katresnan sing ora iso lali.

Shurt Deskripsi

Bahan utama: piring baja karbon
Katon bahan: enamel
Werna (gambar): Tamu khusus / kaya sing ditampilake ing gambar
Spesifikasi lan ukuran:
Kuantitas pengepakan: Kurang saka 1.5L24 lembar saben kothak, kothak 2.5Lonly 18per, kothak 12L / 4L mung 12per
Pelabuhan: shenzhen, Guangzhou, Shanghai, Ningbo, Qingdao.
Panggonan arigin: china Zhejiang
Kapasitas tanduran: 10000 / dina


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita