Teh Hijau Gu Zhang Mao Jian saka Tiongkok

Katrangan singkat:

Guzhang Maojian minangka jinis teh ijo. Iki minangka teh sing misuwur wiwit jaman kuna lan modern. Iki diproduksi ing Kabupaten Guzhang, Wilayah Pegunungan Wuling, Provinsi Hunan. , Werna ijo zamrud, wangi lembut dhuwur, rasane lembut lan legi, lan tahan kanggo diseduh. Iki nduweni rasa lan aroma sing unik, lan dikenal minangka "harta teh ijo". Lingkungan pertumbuhan unik lan teknologi pangolahan unik nggawe kualitas unik Guzhang Maojian.


Detail Produk

Tag Produk

Asal Guzhang Maojian

Area produksi Guzhang Maojian dununge ana ing Kabupaten Guzhang, Xiangxi Tujia lan Prefektur Otonom Miao, Provinsi Hunan. Guzhang Maojian ditandai karo warna ijo zamrud, kohl putih, sup kuning lan ijo sing padhang, rasa alus, rasa sing dawa, wangi sing dhuwur lan awet, lan tahan kanggo nggawe bir. Kondhang ing jagad iki

Proses produksi Guzhang Maojian

Teknologi pamrosesan Guzhang Maojian dipérang dadi wolung proses, kayata nyebar ijo, ngrampungake, nguleni pertama, nggoreng loro sayuran, nguleni maneh, nggoreng telung sayuran, nggawe strip, ngangkat lan nglumpukake pot. Ing taun 2007, Guzhang Maojian sukses diumumake minangka produk perlindungan indikasi geografis nasional.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita