Teh ijo

  • Chinese Alpine Green Tea JianDe Bao Green Tea Spring Tea

    Teh Hijau Alpine Cina JianDe Bao Teh Hijau Musim Semi

    Jiande Bucha, uga dikenal kanthi jeneng Yanzhou Bucha, minangka tèh ijo empon-empon panggang kaya orkid. Diproduksi ing pegunungan lan jurang Meicheng lan Sandu, Kota Jiande (jaman biyen dikenal karo Yanzhou), Kota Hangzhou, Provinsi Zhejiang. Teh Jiande Bao dikembangake ing taun 1870, lan metode produksi asale saka Teh Sichuan Mengding lan Teh Anhui Huangya, asline kalebu ing Huangtu

  • Chinese Alpine Green Tea Yongxi Huoqing Green tea

    Teh Hijau Alpine Cina Yongxi Huoqing Teh ijo

    Yongxi Huoqing, sawijining spesialisasi Kabupaten Jing, Provinsi Anhui, minangka indikasi geografis produk pertanian nasional. Yongxi Huoqing kalebu teh mutiara kanthi sejarah produksi luwih saka 500 taun. Biyen dadi teh pajeg ing kabeh dinasti. Pabrik iki diproduksi ing Fengkeng, Pankeng lan Gunung Shijingkeng Wantou, 70 kilometer sisih wétan kutha Kabupaten Jingxian, Provinsi Anhui. Yongxi Huoqing nduweni tampilan sing unik lan apik, kanthi biji sing alus lan abot, ijo peteng lan mengkilap, lan ditutupi perak.

  • Gardenia tea for Chinese green tea

    Teh Gardenia kanggo teh ijo Cina

    Teh Gardenia minangka tanduran sing kalebu kulawarga Rubiaceae lan spesies gardenia. Teh Gardenia duwe efek ngresiki panas lan detoksifikasi, lan cocog kanggo wong sing panas banget, lan wong sing duwe konstitusi anget bakal nambah kekirangan fisik. Teh Gardenia minangka jinis teh kesehatan obat-obatan tradisional Tiongkok, sing diasilake kanthi cara ngeringake woh-wohan sing diwasa ing taman. Bisa nambah awak manungsa kanthi nutrisi sing akeh, nyingkirake panas lan detoksifikasi, ningkatake resistensi penyakit awak, lan mupangat banget kanggo njaga kesehatan manungsa.

  • Chinese Alpine Green Tea Yangxian Xueya Green Tea

    Teh Hijau Alpine Tiongkok Yangxian Xueya Teh Hijau

    Yangxian Xueya, sawijining spesialisasi Kota Yixing, Provinsi Jiangsu, minangka indikasi geografis produk pertanian nasional. Yangxian Snow Bud diprodhuksi ing Kawasan Scenic Lake Taihu Nasional, lan jeneng teh asale saka puisi Su Shi "Snow Bud I seek Yangxian". Kuncup Yangxianxue kenceng lan lurus, lan warnane ijo zamrud. Aromane elegan, rasane empuk, sup jelas lan padhang, lan dhasar godhonge empuk lan lengkap.

  • Xin Yang Mao Jian Chinese Green Tea

    Xin Yang Mao Jian Teh Hijau Cina

    Area Teh Xinyang minangka area teh kuno ing China kanthi sejarah produksi teh sing dawa. Umume dipercaya manawa Xinyang sugih teh sajrone Dinasti Tang sajrone Dinasti Zhou Timur, sing diwiwiti luwih saka 2.000 taun kepungkur. Xinyang Maojian diproduksi ing wilayah pegunungan kidul-kulon kutha Xinyang, Provinsi Henan, kayata: Gunung Cheyun, Gunung Lianyun, Gunung Jiyun, Gunung Tianyun, Gunung Yunwu, Bailongtan, Heilongtan, Hejiazhai, lsp. Teh Xinyang Maojian kagolong saka teh ijo lan uga kalebu salah siji saka sepuluh teh paling misuwur ing China. Teh Xinyang Maojian, minangka teh tradisional, dijenengi "Maojian" amarga pucuke sing sempit, bunder lan lurus, lan kebak rambut putih. Iki uga dijenengi "Xinyang Maojian" amarga diproduksi ing Xinyang.

  • Tiantai Mountain Yunwu Tea Mountain Organic Tea

    Tiantai Mountain Yunwu Tea Organic Tea

    Teh Tiantai Yunwu diproduksi ing pucuk Gunung Tiantai ing Provinsi Zhejiang. Puncak Huading paling dhuwur paling apik, saengga diarani Huading Yunwu lan teh Huading. "Kabut lan dhukungan marang Caixia, Guiyun Dongkou Ming Qijia". Teh Huading Yunwu pancen kualitas tinggi lan misuwur minangka salah sawijining teh sing misuwur. Pelanggan teka nawakake secangkir teh Huading Yunwu kanthi rasa wangi dhuwur lan pesona Qingyuan, sing mesthi bakal nggawe wong seger lan kesel.

  • Songyang Silver Monkey Tea Chazhidao Chinese Tea

    Songyang Perak Monkey Tea Chazhidao Tea Tionghoa

    Monyet Perak Songyang dijenengi nganggo tali sing digulung, padha karo pawon kethek lan warna perak. Teh Monyet Perak Songyang minangka salah sawijining teh sing misuwur ing Provinsi Zhejiang. Diproduksi ing wilayah pegunungan kidul Zhejiang ing zona demonstrasi ekologis nasional, seri teh terkenal kayata Yinhou Shanlan, Pedhang Naga Yinhou, Teh Putih Yinhou, Teh Wangi Yinhou, lan liya-liyane, kualitas banget. Ngombe nyenengake lan nyenengake, kanthi aftertastes tanpa wates. Dheweke dikenal minangka "Treasures in Tea". “.

  • Chinese Alpine Green Tea Shucheng XiaoLanHua Tea

    Teh Hijau Alpine Tiongkok Shucheng XiaoLanHua Teh

    Anggrek Shucheng minangka teh terkenal ing sejarah, digawe ing pungkasan Ming lan dinasti Qing wiwitan. Wujude lancip lan ditekuk dadi bentuk kaya kait, kuncup lan godhong bentuk kembang, lan warnane ijo zamrud, lan sisih ngarep sing tajem dicethakake; aroma internal kaya orchid, seger lan awet, rasane legi, sup lembut lan ijo, lan dhasar godhonge padha lan kuning. Ijo, kalebu kategori teh ijo.

  • Wholesale super bottom price top super weight loss mountain organic green tea

    Grosir super rega murah paling murah ngilangi bobot teh organik organik

    "Tiga Cangkir Wangi" asale saka pilihan teh ijo goreng sing bermutu saka peternakan Teh Yangping Mountain Taishun. Wiwitane diarani "Taishun High Green", nanging pilihan material lan persyaratan produksi luwih ketat, lan teknologi pangolahan uga wis ditambahake lan inovasi. Gaya produk sing unik. Para ahli teh menehi komentar "sup sing bening karo godhong ijo, wangi lan lembut, diseduh maneh, telung cangkir wangi sing isih ana", banjur resmi dijenengi "telung cangkir wangi."

  • Maegang Huibai Chinese tea shop

    Warung Tiongkok Maegang Huibai

    Teh iki didegake ing jaman Tongzhi ing Dinasti Qing lan didaftar minangka pajeg. Sing khas yaiku katon bunder lan ora bunder, kembang sing digulung kasebut ditekuk, dirajut kenceng lan resik, kanthi es ijo zamrud; sup iku kuning lan padhang, dhasar godhongé kuning padhang, ambune kuwat, lan rasane alus. Iki minangka salah sawijining harta karun saka teh ijo bunder Cina. Ing jaman kuno, teh sing diproduksi ing Yuezhou kasebut sacara kolektif diarani teh Yuezhou. Shengzhou wis dadi area produksi teh Yuezhou wiwit jaman mbiyen. Ing Dinasti Han Kulon, Shengzhou diarani Yanxian, lan pucuk ndhuwur Kali Cao'e ing Kabupaten Shengxian diarani Yanxi. Mula, teh sing diprodhuksi ing Shengzhou uga diarani teh Yanxi kanthi kualitas apik.

  • Meng Ding Gan Lu Chinese Green Tea

    Meng Ding Gan Lu Teh Hijau Cina

    Teh Mengshan umume diproduksi ing pucuk Gunung Mengshan, mula diarani "Teh Mengding". Ing tengah Kali Yangtze, teh ana ing pucuk Gunung Mengshan. Teh Mengding diproduksi ing Mengshan, sawijining gunung sing misuwur ing Provinsi Sichuan lan Ya'an. Situs kasebut ing ngendi Wu Lizhen, pangadeg Ganlu saka Dinasti Han ing Qingfeng, nandur tangan pitu teh abadi ing Gunung Mengding, Sichuan. Mengding Ganlu minangka teh paling misuwur ing China .engding Ganlu minangka wakil saka sepuluh teh terkenal ing China, teh ijo paling apik ing China, lan teh ijo kriting.

  • Lu Shan Yun Wu Green Tea of china

    Lu Shan Yun Wu Teh Hijau saka china

    Teh Lushan Yunwu minangka teh tradisional saka kabangsaan Han. Iki minangka salah sawijining seri teh Tionghoa sing misuwur lan kalebu jinis teh ijo. Iki asline minangka teh liar. Banjur, biksu sing misuwur ing Kuil Donglin Huiyuan ngowahi teh liar dadi teh sing ditanam ing omah. Diwiwiti ing Dinasti Han lan kacathet minangka "teh pajeg" ing Dinasti Song. Iki dijenengi sawise Lushan, sing diprodhuksi ing Kutha Jiujiang, Provinsi Jiangxi, China.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita