Teh Gardenia

  • High Quality Gardenia tea Chinese Healthy Tea

    Teh Gardenia Berkualitas Tinggi Teh Sehat Cina

    ● 100% Herb Bahan Murni lan Kualitas Tinggi, kembang wis lengkap, warnane alami, rasane unik, lan aroma wangi.
    ● Tangan sing dipilih kanthi tliti lan cukup resik, nyerep esen alami, akeh nutrisi lan wangi.
    ● Digunakake kanthi wiyar ing wewangian kosmetik, cocog kanggo rendhem banyu, bubur, adus bayi lan minyak wangi kembang.
    ● Kanthi godhong ijo sing mengkilat lan kembang musim panas putih sing wangi banget, umume digunakake ing kebon ing iklim sing sedheng lan subtropis, lan minangka tanaman kebon ing wilayah sing sedheng.
    ● Akeh macem-macem jinis sing dikembangake kanggo hortikultura, kanthi bentuk sing thukul, lan thukul lan dawa, bisa uga akeh mupangat sing bisa diduweni kalebu ing panganan.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita