Mangkuk enamel

  • New Rolled Edge Enamel Bowl Custom Design Enamel Plates and Bowls Set

    Piring Enamel Bowl Edge Gulung Anyar Gulung Anyar lan Set Mangkuk Enamel

    Bahan utama: piring baja karbon
    Katon bahan: enamel
    Werna (gambar): Tamu khusus / kaya sing ditampilake ing gambar
    Spesifikasi lan ukuran:
    Kuantitas pengepakan: Kurang saka 1.5L24 lembar saben kothak, kothak 2.5Lonly 18per, kothak 12L / 4L mung 12per
    Pelabuhan: shenzhen, Guangzhou, Shanghai, Ningbo, Qingdao.
    Panggonan arigin: china Zhejiang
    Kapasitas tanduran: 10000 / dina

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita