Teh Dianhong Gongfu kalebu kategori teh ireng

Katrangan singkat:

Teh Dianhong Gongfu kalebu kategori teh ireng. Teh ireng lan Dianhong remuk umume didol ing negara-negara Eropa Wétan kayata Rusia lan Polandia, uga luwih saka 30 negara lan wilayah ing Eropa Kulon lan Amerika Utara. Didol ing njero kutha ing kutha-kutha utama ing saindenging negara. Minuman Dianhong umume dicampur karo gula lan susu, lan aroma lan rasa sawise nambah susu isih kuwat. Teh Dianhong Gongfu minangka teh sing difermentasi kanthi sipat anget. Ngombe ora bakal ngrangsang weteng lan apik kanggo awak.


Detail Produk

Tag Produk

Dianhong Gongfu Asal

Dianhong Gongfu umume diproduksi ing Lincoln, Baoshan lan papan liyane ing Yunnan. Yunnan dununge ing tapel wates kidul kidul China. Posisi geografis ana ing antarane garis lintang 97 ° ~ 106 ° E lan garis lintang 21 ° 9 ~ ~ 29 ° 15′N. Yunnan nduweni ciri iklim udan lan panas ing musim sing padha lan garing lan adhem ing musim sing padha. Suhu rata-rata taunan disimpen ing kisaran unik 15 ° ~ 18 °, sing diarani "zona eugenik biologis" dening para ilmuwan.

Proses produksi Dianhong Gongfu

Siji, sistem awal
Teh ireng Dian diolah nganggo patang proses layu, gulung, fermentasi lan garingake godhong seger kanggo tanduran teh. Proses nyelehake godhong teh sing seger lan lembut mung dijupuk saka wit ing tirai pring sing berventilasi kanggo nyebar banyu sing diarani layu. Yen banyune ilang nganti entek, godhong teh dadi layu banjur dilebokake corak ribbed. Knead ing mesin supaya jus teh diuleni banjur godhong teh dadi teken. Godhong teh sing wis diobong dilebokake ing wadhah kayu. Ing kahanan suhu lan asor sing cocog, godhong teh mbaka sethithik dadi abang lan ngetokake aroma apel. Ing wektu iki, lebokake godhong teh ing pengering kanggo garing lan aduk nalika wis bubuk, teh ireng digawe sukses.

1. Witing
Withering nuduhake proses godhong seger ilang banyu sajrone wektu, nyebabake godhong gagang sing angel lan rapuh dadi layu lan layu. Iki minangka proses pertama ing produksi awal teh ireng. Sawise garing, banyune bisa diuap kanthi bener, godhonge empuk, kateguhan ditambah, lan gampang dibentuk.

2. Uji
Tujuane nggulung teh ireng iku padha karo teh ijo. Godhong teh dibentuk sajrone proses muter lan nambah warna lan konsentrasi rasa. Ing wektu sing padha, sel godhong bakal rusak, sing ndadekake oksidasi sing dibutuhake ing tumindak enzim lan nggampangake proses fermentasi sing lancar.

3. Fermentasi
Fermentasi minangka tahapan unik ing produksi teh ireng. Sawise fermentasi, warna godhong ganti dadi ijo dadi abang, dadi ciri khas teh ireng, godhong abang lan sup abang.

4. Garing
Pangatusan yaiku proses manggang sayuran teh sing difermentasi ing suhu dhuwur kanggo nguap banyu kanthi cepet kanggo nggayuh kualitas lan garing.
2. Disaring
Pemrosesan pemurnian minangka upgrade kualitas produk. Intine proses pamisahan fisik lan sarana sing penting kanggo teh duwe atribut komoditas. Tugas teknologi teh sing disempurnakake yaiku nggayuh tujuan ngurutake, milah-milah bentuk, mbagi prioritas, ngilangi asor, lan ngontrol kelembapan liwat pamisahan, transformasi, lan kombinasi skrining, winnowing, sorting, tumpukan seragam, lan geni tambahan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita