Teh Ireng

  • Kungfu tea for Wholesale High Quality Organic

    Teh kungfu kanggo Grosir Organik Berkualitas Tinggi

    Teh cemeng Zhenghe Gongfu minangka salah siji saka telung teh ireng Gongfu ing Provinsi Fujian (Zhenghe, Tanyang, Bailin), lan uga teh Strip paling apik ing Provinsi Shandong ing antarane teh ireng Fujian. Teh Zhenghe Kungfu minangka jinis teh bar kanthi ciri khas teh gunung sing paling dhuwur ing teh ireng Fujian. Produksi duwe sejarah luwih saka 200 taun.

  • Lapsang Souchong Black Tea Harney & Sons Fine Teas

    Lapsang Souchong Teh Ireng Harney & Teh Manis

    Lapsang Souchong, uga dikenal kanthi jeneng Lapushan Souchong, kalebu kategori teh ireng lan kanthi kolektif diarani teh ireng Souchong kanthi balapan Ponggawa. Iki digawe kaping pisanan ing wilayah Tongmu, Kabupaten Chong'an, Provinsi Fujian (Chong'an ditarik saka kabupaten kasebut ing taun 1989 lan diganti jeneng dadi Kutha Wuyishan). Iki minangka teh ireng paling wiwitan ing donya, uga dikenal minangka asale saka teh ireng. Wis sejarah luwih saka 400 taun. Iki digawe dening petani teh lokal ing jerone Gunung Wuyi ing Fujian ing pertengahan nganti pungkasan Dinasti Ming.

  • Wholesale High Quality Black Tea

    Grosir Teh Ireng Berkualitas Tinggi

    Yongchuan Xiuya minangka teh bentuk jarum sing misuwur, kalebu kategori teh ijo. Iki dikembangake lan diproduksi dening Institut Riset Teh Akademi Ilmu Pertanian Chongqing ing taun 1959. Ing taun 1964, kanthi resmi jenenge Yongchuan Xiuya dening ahli teh domestik sing misuwur, Profesor Chen Lun.

  • Chinese Black Tea Yingde Hong Cha

    Teh Ireng Cina Yingde Hong Cha

    Perkenalan singkat teh ireng Yingde Teh ireng Yingde, spesialisasi Kota Yingde, Provinsi Guangdong, minangka produk saka Indikasi Geografi Nasional China. Industri teh modern Yingde diwiwiti ing taun 1955, nalika macem-macem tanduran teh domestik sing misuwur-Yunnan Dayezhongcha wis nyoba nyoba; ing taun 1959, Teh Ireng Yingde sukses diuji karo Yunnan Dayezhongcha. Wiwit didegake, teh ireng Yingde wis dikenal minangka telung teh ireng utama ing China, bareng karo Yunnan Dianhong lan Anhui Qihong, amarga penampilan sing simetris lan apik, warna ireng lan ruddy, warna sup abang lan cerah, lan aroma sing murni lan murni .

  • Wholesale Black Tea 100% Natural Healthy Yixing Black Tea

    Grosir Teh Ireng 100% Teh Iris Sehat Alami

    Teh ireng yixing, diproduksi ing Yixing, Jiangsu, kudu diklasifikasikake dadi "Su Hong" ing kategori teh. Wilayah sing ngasilake teh kalebu Pegunungan Tianmu. Teh ditondoi kanthi bentuk rajutan sing ketat lan warna peteng. Ora ana klasifikasi teh ireng Yixing dhewe. Ing Yixing, mung bisa diklasifikasikake dadi teh godhong, teh pecah, teh irisan, lan non-teh adhedhasar bentuk teh.

  • Chinese Tea for Tan Yang Kungfu Black Tea Tea

    Teh Cina kanggo Teh Teh Ireng Tan Yang Kungfu

    Iki minangka salah sawijine saka telung teh ireng Gongfu utama ing Provinsi Fujian. Miturut legenda, sukses diuji coba dening masarakat Desa Tanyang, Kota Fu'an sajrone taun Xianfeng lan Tongzhi ing Dinasti Qing. Wis luwih saka 100 taun wiwit iku.
    Judhul kehormatan: "Tea King", "Penghargaan Teh Terkenal", lsp.
    Teh ireng Fu'an "Tanyang Gongfu" minangka sing pertama saka telung teh ireng Gongfu utama ing Fujian. Iki digawe saka tunas lan godhong saka tèh nasional ingang Tanyangcai minangka bahan baku. .

  • Qimen Black Tea Premium Qi Hong Jinzhen 2021 New Tea

    Qimen Teh Ireng Premium Qi Hong Jinzhen 2021 Teh Anyar

    Qi Hong Jinzhen minangka Teh Ireng Gongfu sing misuwur ing negara saya, harta saka Teh Ireng tradisional Gongfu, kanthi sejarah produksi luwih saka satus taun. Wujude katon kaya jarum lan alis, kaya alis wadon sing bakal mandheg, sing kenceng lancip, warnane peteng lan mengkilap, lan rambut emas mbukak warna emas. Nduwe aroma anggrek sing jelas. Amarga kayane alis wedhok wedhok, ana sing ngarani alis Qi.

  • Jiuqu Hongmei West Lake Gongfu Black Tea

    Jiuqu Hongmei West Lake Gongfu Teh Ireng

    Jiuquhongmei diarani "Jiuquhong", yaiku produk tinju tradisional liyane ing Distrik Xihu lan dadi harta karun ing antarane teh ireng. Aromane nduweni aroma manis buah lan rasa karamel sing enak, sup teh iki legi lan alus, kandelane mung sithik, ora duwe iritasi lisan, lan rada astringensi. Sawise ngombe, cangkeme mesthi adhem. Seger lan anggun, kaya ndeleng wanita Jiangnan sing manis.

  • Dianhong Gongfu tea belongs to the black tea category

    Teh Dianhong Gongfu kalebu kategori teh ireng

    Teh Dianhong Gongfu kalebu kategori teh ireng. Teh ireng lan Dianhong remuk umume didol ing negara-negara Eropa Wétan kayata Rusia lan Polandia, uga luwih saka 30 negara lan wilayah ing Eropa Kulon lan Amerika Utara. Didol ing njero kutha ing kutha-kutha utama ing saindenging negara. Minuman Dianhong umume dicampur karo gula lan susu, lan aroma lan rasa sawise nambah susu isih kuwat. Teh Dianhong Gongfu minangka teh sing difermentasi kanthi sipat anget. Ngombe ora bakal ngrangsang weteng lan apik kanggo awak.

  • Bai Lin Gong Fu Hong Cha Tea by ChineseTea

    Bai Lin Gong Fu Hong Cha Tea dening ChineseTea

    Katrampilan nggawe teh Bailin Gongfu wis diwarisake luwih saka 250 taun kepungkur. Iki tau dicantumake dadi "Tiga Teh Ireng Gongfu Minhong" bebarengan karo Tanyang Gongfu Tea lan Teh Zhenghe Gongfu. Teh Gongfu Bailin bisa mbantu nyerna gastrointestinal, ningkatake napsu, diuresis lan ngilangi edema. Iki duwe reputasi dhuwur ing omah lan ing luar negeri amarga katrampilan gaweyan tangan sing luar biasa lan kualitas sing unik lan apik banget. Iki minangka warisan budaya sing ora nyata ing sejarah Fuding.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita