Paling laris Arab Saudi teko teko kopi ketel enamel

Katrangan singkat:

Jinis: Ketel Banyu
Bahan: logam
Jinis Logam: Besi Cor
Sertifikasi: CE / EU, CIQ, Eec, LFGB
Fitur: Berkelanjutan, Simpenan
Papan Asal: Zhejiang, China


Detail Produk

Tag Produk

Jinis: Ketel Banyu
Bahan: logam
Jinis Logam: Besi Cor
Sertifikasi: CE / EU, CIQ, Eec, LFGB
Fitur: Berkelanjutan, Simpenan
Papan Asal: Zhejiang, China

Desain: ODM OEM
Pengepakan: Kothak Warna
Kualitas: Kualitas tinggi
Logo: Logo Khusus
Tembung kunci: ketel kemah

Kemampuan Pasokan

Kemampuan Pasokan
100000 Potongan / potongan saben Minggu

Kemasan & Pengiriman

Rincian Kemasan
Kothak warna
Pelabuhan
Pelabuhan Ningbo / Shanghai

Jeneng barang Sing paling laris warna kopi cerdas teh ceret teh enamel
Materi Enamel, logam
Kapasitas 2.0L
QTY / CTN 24/18/18
Ukuran karton 59 * 37.5 * 52.5cm / 66.5 * 42.5 * 45.5cm / 68 * 43.5 * 50cm
Pengepakan kothak warna
Logo Logo khusus
OEM / ODM Ditampa
Wektu timbal 7-10 dina
Type:Water Kettles Material:metal Metal Type:Cast Iron Certification:CE / EU, CIQ, Eec, LFGB Feature:Sustainable, Stocked Place of Origin:Zhejiang, China

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita