Babagan Kita

Dijupuk tangan

 

 

Ora ono polusi

Maokun Impor & Ekspor Co, Ltd.

Visi kita ngidini kabeh wong bisa ngombe secangkir teh Cina!

slider_2

Ngawula jagad

Perusahaan iki fokus ing produksi lan ekspor teh sing disertifikasi sacara organik saka Uni Eropa lan Departemen Pertanian AS, teh Cina standar Eropa lan set teh Kungfu kanthi karakteristik Tiongkok.

factory02

pengacara sikap urip organik

 sanitasi tinggi, pabrik olahan teh sing bisa dilacak ing wuyi, kalebu lokakarya kemasan, lokakarya OEM tas teh piramida, lokakarya Matcha To Go OEM, lsp.

1632362088(1)

Warung mandeg

Sing sadurunge, Maokun Import and Export Co., Ltd. minangka pabrik sing nggabungake penjualan, produksi, riset lan pangembangan, teko lan teh. Bisa nyedhiyakake layanan dhukungan kanggo set teh lan teh; contone, tuku teh minangka teko hadiah

Profil Perusahaan

Ing wiwitan peradaban manungsa, perkakas minangka bagean sing penting banget tumrap uripe manungsa. Sawise pirang-pirang ewu taun, kanthi kemajuan peradaban manungsa, kita tetep nggawe kontaner iki luwih apik, praktis lan alus.
Budaya teh asale saka Dinasti Han. Wiwit kuwi, teh wis dadi bagean saka urip saben dinane, lan uga generasi penyayang teh, tukang nyokot lan gawe teh.
Maokun Impor & Ekspor Co, Ltd. mbiyen dadi pabrik cilik sing nggabungake penjualan, produksi, riset lan pangembangan, pot enamel lan teh. Wis sejarah 20 taun. Kanthi suwene wektu, pabrik kasebut pindhah menyang jagad iki kanthi jeneng Maokun. Saiki, para pembeli ing saindenging negara, lan kita wis ngembangake macem-macem jinis teh campuran.
Perusahaan iki fokus ing produksi lan ekspor teh sing disertifikasi sacara organik saka Uni Eropa lan Departemen Pertanian AS, teh Cina standar Eropa lan set teh Kungfu kanthi karakteristik Tiongkok.

Kajaba iku, kita uga duwe sanitasi tinggi, pabrik olahan teh sing bisa dilacak ing wuyi, kalebu lokakarya kemasan, lokakarya OEM tas teh piramida, lokakarya OEM Matcha To Go, lsp. Kanggo kesehatan manungsa, kita mesthi menehi sikap urip organik, lan bekteni dadi panyengkuyung lan pimpinan teh organik.

Kursus Pangembangan

2001
Maokun Impor & Ekspor Co, Ltd didegaké ing Jinhua, Zhejiang sing apik.

2002
Perusahaan bulit alaunch sing "ramah lingkungan, efektif lan inovasi"

2003
Perusahaan nduwe "penghargaan inovasi teknologi paling apik" ing Festival Brand China kaping wolu "

2007
Perusahaan kami Teh Ireng diproduksi kanthi 247 ton kanthi penjualan USD 5.000.000

2011
Menehi hadiah provinsi "Ilmu Pertanian lan Teknologi Teknologi Zhejiang", "Usaha Kehutanan Utama", "Perusahaan Pertanian Kunci"

2014
Perusahaan kasebut dihargai minangka perusahaan utama kanggo mbantu wong miskin

2018
2018 - Tingkat manajemen kebon teh sing luwih apik lan ngenalake sistem manajemen modernisasi ilmiah

2020
Ningkatake rantai pasokan lan pengalaman penjualan sing sugih njamin layanan kanggo klien.

Ana kedadeyan sing apik tenan

Ayo Ayo Mulihake Babagan Proyek Sampeyan


Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita