Babagan Kita

Ing wiwitan peradaban manungsa, perkakas minangka bagean sing penting banget tumrap uripe manungsa. Sawise pirang-pirang ewu taun, kanthi kemajuan peradaban manungsa, kita tetep nggawe kontaner iki luwih apik, praktis lan alus. Budaya Teh asale saka Dinasti Han. Wiwit kuwi, teh wis dadi bagean saka urip saben dinane, lan uga generasi penyayang teh, tukang nyokot lan gawe teh.
Maokun Impor & Ekspor Co, Ltd. mbiyen dadi pabrik cilik sing nggabungake penjualan, produksi, riset lan pangembangan, pot enamel lan teh. Wis sejarah 20 taun. Kanthi suwene wektu, pabrik kasebut pindhah menyang jagad iki kanthi jeneng Maokun. Saiki, para pembeli ing saindenging negara, lan kita wis ngembangake macem-macem jinis teh campuran.

  • High Quality Enamel Whistling Water Tea Kettle 2.2L Stove Enamel Whistle Kettle (2)

Teh Organik Kita

Asal Produksi

Budaya teh asale saka Dinasti Han. Wiwit kuwi, teh wis dadi bagean saka urip saben dinane, lan uga generasi penyayang teh, tukang nyokot lan gawe teh.

promote_img_01

Produk Anyar

  • OEM UK Organic Instant Peach Oolong Tea Flavors Pearl Milk Bubble Tea Raw Material Materials Ingredient for Milk Tea

    OEM UK Organic Peach Oolong Tea Rasa ...

    1> Teh Peach Oolong - Bahan-bahan Teh Gelembung Khusus; 2> Bahan Baku Organik 100%, Rasa Kelas Tinggi sing Diimpor; 3> Pasokan Langsung Mbentuk Facotry Kita; Perusahaan kami minangka basis produksi profesional saka macem-macem teh China, produk ginseng, aksesoris teh, jamu lan hadiah promosi. Minangka salah sawijining produsen paling gedhe ing China, kita duwe spesialisasi ing teh organik, teh ijo, teh ireng, teh oolong, teh putih, teh Puer, teh melati, teh mekar, teh kembang, teh campuran, tas teh, teh ...

  • Standard organic Dried Fresh Jasmine Bud Flower Top Natural jasmine pearls in tea bags

    Standar Organik Kembang Jasmine Segar Kering Organik ...

    Jeneng produk ing basa Inggris jasmine tunas garing Jeneng produk ing mo li hua Tipe produk produk teh teh kelas kualitas tinggi kemasan produk Foil (zip zip) tas, karton asal-usul China, Pengepakan & Pengiriman Darurat Kanggo luwih njamin keamanan barang sampeyan, kita nyedhiyakake kemasan profesional, ramah lingkungan, trep lan efisien. Saben detail bakal diwenehi perhatian.

  • Best seller Saudi Arabia tea pot coffee kettle camping enamel kettle

    Paling laris Arab Saudi teko kopi teko ...

    Jinis: Ketel Bahan Air: Logam Tipe Logam: Sertifikasi Besi Cor: CE / EU, CIQ, Eec, LFGB Fitur: Berkelanjutan, Simpenan Lokasi Asal: Zhejiang, Desain China: ODM OEM Packing: Kualitas Kotak Warna: Logo bermutu: Disesuaikan Kata Kunci Logo: Kemampuan Ketel Pasokan Kemampuan Pasokan Kemampuan 100000 Potongan / potongan per Minggu Kemasan & Pengiriman Rincian Kemasan Kotak warna Pelabuhan Ningbo / pelabuhan Shanghai Jeneng barang Sing paling laris warna kopi enzim teh enamel teko Bahan Enamel, Kapasitas logam 2.0L ...

  • High Quality Enamel Whistling Water Tea Kettle 2.2L Stove Enamel Whistle Kettle

    Ketel Energi Wisel Enamel Berkualitas Tinggi ...

    kauntungan 1. Resik lan higienis, ora ana komponen logam. 2. Gampang dibersihake luwih gampang tinimbang peralatan dapur saka bahan liyane, lan bakal diresiki nganggo siji lap, lan ora bakal karat utawa ireng. 3. Relatif karo pot utawa pot stainless steel. Enamel / enamel relatif stabil ing kimia lan ora bakal nyawiji senyawa tartamtu (kayata mangan, kromium lan unsur mbebayani liyane) ing suhu dhuwur kanggo nyegah panggunaan manungsa. 4. Nduwe rasa budaya lan nilai apresiasi seni sing luhur. Maintena ...

Blog Kita

Different functio...

Fungsi sing beda kanggo enem teh sing paling penting

Jinis godhong teh bisa dipérang dadi enem kategori: tèh ireng, tèh ijo, tèh putih, tèh kuning, tèh oolong-tèh lan tèh ireng, gumantung saka tingkat fermentasi. Macem-macem teh duwe fungsi perawatan kesehatan sing beda. Ayo goleki macem-macem fungsi ...

Six biggest benef...

Enem mupangat paling gedhe kanggo ngombe teh sing sampeyan ora ngerti

Lumrah yen ngombe teh sajrone urip. Akeh wong sing nganggep teh minangka hobi, apamaneh para wong tuwa seneng ngombe teh. Kabeh wong ngerti, mula saben dina ngombe teh kanggo ngerteni apa teh. Iku apik? Dadi, apa ora cocog yen masarakat ngombe teh? Editor ing ngisor iki bakal ...

Top 10 Uses of Te...

10 Panganggoan Top Teh sing Sampeyan Ora Ngerti

Panganggone teh umume minangka wedang, yaiku wedang sing apik banget kanthi warna, aroma lan rasa. Godhong teh sing wis diseduh uga migunani banget. Sawetara panggunaan kasebut saiki dikenalake kaya ing ngisor iki: 1. endhog teh godhok. Sawetara nggunakake godhong teh diseduh kanggo ...

The purpose of ra...

Tujuane ngundakake panci lan peran teko

Tujuan kanggo nggedhekake panci ora mung supaya teko luwih mengkilat lan endah, nanging uga amarga pot lempung (utawa watu watu) dhewe duwe karakteristik kualitas adsorbing teh. Mula, teko sing dikelola kanthi bener bisa luwih efektif "ngrewangi teh". Ngunggahake pot ...

The benefits of d...

Mupangate ngombe teh ijo

Teh ijo minangka teh sing digawe tanpa fermentasi, sing njaga zat alami godhong seger lan akeh nutrisi. Teh ijo digawe ngukus, nggoreng lan nggaringake godhong wit teh. Iki minangka salah sawijining omben-omben sing paling populer ing saindenging jagad lan nduweni sejarah ewonan taun. L ...

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita